Narandžasti
Nebojša

Founder

Branka

Managing Director

Jelena

New Business Director

Elza

Senior Account Manager

Nevena

Senior Graphic Designer

Nenad

Senior Graphic Designer

Ema

Senior Graphic Designer

Pavle

Junior Graphic Designer

Sloba

Web Developer

Jovana

Social Media Manager

Petar

Copywriter

Jeca

Office Manager

Litica

Photo Postproduction

Vesna

Financial

Drugi o nama
Klijenti o nama
Jelena Petrović Zvekić
Legend ex Marketing Manager

Koje vam je bilo najlepše iskustvo sa nama?
Zajednička putovanja sa smislom i svrhom, gde se najbolje i uči i gde se na poseban način kreira odnos agencija – klijent.

Zasto bi preporučili naše usluge drugome?
Zato što Orange radi srcem, a to je prava retkost! Zato što sam bila svedok da je Orange dao vizuelni pečat brendovima, koji je bio toliko snažan, da je godinama ostao znak prepoznatljivosti tih istih brendova!

Šta vas je sa našim poslom najviše iznenadilo?
Posvećenost najsitnijem detalju, koji nekada znače i više od naizgled krupnih pomeranja!

Tanja Bogdanov
Osnivač i Generalni direktor / Destination Managament Company

Orange profesionalni tim okupljen oko Nebojše Babića i Branke Jovanović čine jaki i neustrašivi individualci, dokazani veterni i mladi talenti koji ne prestaju da me iznenađuju svojom agilnošću, inovativnošću i odnosom prema poslu. Orange je moj lični izabrani strateški partner u razvoju biznisa, a gotovo da ne mogu da zamislim domaći love-brend u čijem rastu nije direktno učestvovao kreativni tim najvoljenije agencije na ovim prostorima. Zahvalna sam im na privilegiji da svakodnevno svedočim njihovim neverovatnim transformacijama.

Jasna Dimitrijević
Upravnica Kolarčeve zadužbine

Najlepše iskustvo u radu sa Orange-om je rad na dizajnu poklon dirke za donatore klavira, radionice sa zaposlenima u kreiranju novog sajta i prezentacija i istraživanje na temu Marketing strategije za privlačenje publike klasične muzike. Njihove usluge bih preporučila zato što su drugačiji, strpljivi, otvoreni i spremni da uvaže sve okolnosti i stvore proizvod koji je rezultat komunikacije sa timom. A svaki ostvareni projekat živi, inicra nove ideje, projekte i daje nove rezultate.

Oni daju dodatnu vrednost, koja se meri verovanjem u ono što rade i stvaraju.

Lazar Džamić
Predavač, pisac, kreativni strateg

Sa Nešom je kao sa najkreativnijim detetom: neobuzdana igra, bez granica, uvek u potrazi za novom stranom života; s Brankicom je kao s roditeljem: uvek pouzdano i solidno, promišljeno i s dobrim razlogom. Zajedno, odlično radi. Zajedno smo pomogli Crvenom Krstu Srbije da napravi jednu od svojih najvećih i najdužih kampanja u moderno doba, takodje zajedno sa brojnim poznatim sportistima i Olimpijcima, uskoro i sa poznatim javnim ličnostima. „Život u tvojim rukama“ ima za cilj da Srbiju obuči da spašava živote reanimacijom srca, ručnom masažom ili elektronskim defibrilatorom. Ti posteri su i beli i plavi i crveni… ali su i narandžasti.

Snežana Mišić
Gorki List Brand Manager

Nije lako izdvojiti najlepše iskustvo, zato što je svako iskustvo u radu sa Orange Studijom lepo i kreativo putovanje ka finalnom cilju da svakom aktivošću iznenadimo i oduševimo potrošače Gorkog Lista, odnosno prevaziđemo njihova očekivanja. Preduslov za to je, naravno, odlično poznavanje brenda, tržišnih prilika, praćenje inovacija, kreativnost, otvorenost da se saslušaju i uvaže želje klijenta, ali i doslednost u odbrani profesionalnog mišljenја i stava.

Saradjujući sa Orange Studijom kreirali smo jedinstvene događaje, inovativna rešenja pakovanja, reimenovali proizvod, predstavljali se na ino-sajmovima…i pri tome, radeći uživali, jer smo u članovima Orange studija stekli prijatelje, koji su zajedno sa nama živeli život našeg brenda, udahnjivali mu kroz vreme novu energiju, emociju i učvršćavali vezu sa našim potrošačima. Hvala na tome narandžastom studiju.

Milena Marković
Guarana Brand Manager

Tim kreativnih i strateških mozgova na jednom mestu – Orange Studio. Na prvom mestu Branka Jovanović, koja svojom energijom inspiriše i podstiče druge da uvek budu bolji, rade na sebi i pobeđuju svaki izazov. Biti lider na FMCG tražišu je lako samo uz Brankin tim, koji ona pažljivo bira, gradi i oblikuje za svoje klijente i njihove brendove.

Ono sto je najvrednije kod Orange Studio ekipe je da su tu ne samo kada si lider i sve ide glatko, već i kada je najteže i kada se boriš za svaki procentni poen tržišta, ulaze u ring zajedno sa tobom, sa brendom i šibaju se kao pravi ortaci, nikada ne izdaju!

Kratko i jasno – samo ljubav, samo slobodno & hrabro.

Jelena Ivanović
Executive Director / IAA Serbian Chapter

Znate onu spasonosnu rečenicu “Bez brige, biće sve u redu.” U svakodnevno poslu je čujete retko, gotovo nikad.
Još kad je neko izgovori sa osmehom… I još kad vas neko uveri da je stvarno sve u redu…
Tako u najkraćem mogu da opišem saradnju Orange Studio-a i IAA Serbia. A radimo zajedno duže od 10 godina na najrazličitijim projektima.
Nebojša, Branka, Vesna, Peđa, Slobo – evo dobre prilike da vam se zahvalim u ime IAA!

Sanja Pešić
CEO / Alma Quattro

Najlepše iskustvo sa Brankom i Nebojšom je njihov pozitivan duh kojim vas “zaraze” bez obzira sa kakvim teretom dođete kod njih. Toliko divnih emocija unose u sve što rade da je svaki susret sa njima čaroban.

Topla preporuka za svakog ko je spreman da svoj brend prepusti na brigu ekipi profesionalnih, kreativnih i časnih ljudi. Važno je i kakvi ljudi stoje iza uspeha vašeg brenda.

Iznenađena sam koliko ideja može da izrodi neko i posle toliko godina rada a da i dalje ostane originalan i svež a da ujedno prati i ono što, donekle, tržište i savremeni adverajzing milje traži.

Muzička produkcija RTS

Orange studio – tim neustrašivih profesionalaca, spremnih za najveće izazove! Kreativni, maštoviti, brzi, inovativni, moderni. Ljubazni, emotivni, tolerantni, nasmejani, pozitivni.

U takvom okruženju zadovoljstvo je sarađivati sa njima u osmišljavanju različitih web i koncertnih kampanja Muzičke produkcije RTS. Zahvaljujući njima zazvučali smo u javnosti još snažnije i moćnije. Svojim sjajnim idejama učinili su da budemo jedinstveni, prepoznatljivi, vidljivi. Da budemo među liderima u promociji klasične, džez, narodne i dečje muzike.

Orange studio – sinonim za sugestivne ideje u koje u potpunosti verujemo. To je naš tim!

Vesna Savić
UNICEF

Kampanja za partnerstvo KSS i UNICEF-a je najsvežije iskustvo. Za kratak rok, zajednička vizija i posvećenost vrednostima koje nose ove dve organizacije dobile su kreativno rešenje i mobilizaciju dobrih partnera.

Mnogo je lepih uspomena i dobrih rezultata tokom prethodnih 20-tak godine saradnje.

Nakon dosta godina saradnje na različitim projektima, nema puno iznenađenja – Orange Studio je pouzdan partner.

eCommerce Association of Serbia
Jelena Krnjajić, Project Manager & Program Coordinator

U saradnju sa Orange timom usli smo na velika vrata. Ruku pod ruku krenuli smo u avanturu koja je bila pravi roler koster, vožnja puna iznenađenja i uz podršku naših, sada mogu reći, Orange prijatelja ispunjena smehom i pozitivnim stavom.

Kada pomislim na našu saradnju, projuri bujica misli, ali da skratim, prve asocijacije na Orange su:
Tim profesionalaca, spremnih na razne izazove, uvek tu da podrže, posavetuju i često izvedu neizvodljivo. A stvar koju sam već znala, ali se kroz našu saradnju ukorenila, jeste :“ Uz osmeh je uvek lakše raditi !“.

Sve preporuke za naranžasti tim, sa njima je svaki posao avantura. Znajte da ste sigurni u Orange rukama.

Branislav Ličina
CEO Alpina Drink

U poslednjoj deceniji sam imao privilegiju i zadovoljstvo da kao profesionalni manager ili u ulozi principala sarađujem sa Orange Studijom.

Ekipa okupljena oko Branke Jovanović kao kreativnog lidera se dokazala u “start up” ulogama, kao i repozicioniranju postojećih brendova.

Njihovi mozgovi rade “out of box”, prateći današnje trendove u svakom pogledu, osluškujući potrebe tržišta i potrošača.

Referenca Orange Studio u razvoju i pozicioniranju danas regionalno vodećih brendova u svojim kategorijama je sama preporuka za sve one koji žele da idu daleko sa svojim brendom.

Kolege o nama
Tijana Arizanović

Mislim da su najdraži momenti bili vezani za „nas“, ne za posao, nekako, posla ima svuda, ali ti „naši“ momenti… bili su i ostali zauvek neponovljivi, npr. trenutak kad se rodila jedna devojčica, trenutak u kome je dan postao noć, u kome je Studio postao disko-pod-šatrom, taj dan u kome smo slavili život, to je nešto što se više nikad i nigde nije ponovilo. Taj sam ponela i još ga nosim!

Dragan Stokić

U Orange-u sam proveo jako kvalitetno vreme, u prijateljskoj atmosferi, radeći na velikim projektima i sa isto tako velikim klijentima. Kvalitetni međuljudski odnosi su mi pomogli da „iznesem“ najkomplikovanije projekte. Tako da je život u Orange-u dobar, samo moraš da budeš slobodan i hrabar.

Nikola Krivokapić

Dragi moji pomorandžasti drugari, sačekao sam poslednji trenutak da se formalno pozdravim sa svima.
Za ove dve godine, moj život se značajno promenio. Slobodno i bez preterivanja mogu reći na bolje. Svemu tome ste kumovali direktno vi, od kojih sam imao stalnu podršku, puno razumevanja i bezrezervnu ljubav. Na poslovnom planu sam dosta sazreo i naučio. Sa umetnošću sam se još jače zagrlio. Kao čovek sam se duhom oslobodio… Nadam se da sam barem malo uspeo da vratim ukazano poverenje. Hvala vam drugari za sve divne trenutke.

Srce je moje narandžasto!!! ?

Marko Todorović

Najdraži momenat (ako se izuzme da sam primljen u Orange) svakako je bio tokom moje prve godine u Orange Studiju, bila je to 2001. kada mi je jednog jutra Babić na poklon dao najnoviji svetlomer, to je tada bilo jako vazno za svakoga ko ozbiljno pristupa fotografiji, a nije mi bio ni rodjendan, cak sam mu dan pre toga prilikom parkiranja razbio migavac na starom Opelu.

Borisav Lađarević

Najdraži momenat mi je bio rad žirija na nagradnom konkursu koji smo organizovali za brend Nectar Kids 100% sokiće za decu. Bilo je mnogo prispelih i veoma kreativnih radova, a žiri je krajnje ozbiljno sa svih aspekata razmatrao i vodio vrlo oštru ali profesionalnu polemiku oko najužeg izbora i pobednika. U stvari ceo taj projekat sa putovanjem pobednika u Finsku mi je ostao u lepom pamćenju kao vrlo kreativan projekat koji smo uradili.

Nataša Todorović

Uvek ću pamtiti rad u Studiju kao izazov u učenju novog od najboljih u domenu fotografije i digitalne umetnosti, dizajnu a nadsve po dobroj atmosferi i kreativnoj ekipi.

Radovan Subić

Najviše pamtim gomilu smeha i mnogo pozitivne energije. Ljude domaće i ljude prolazne… Zanatsku kreativnu atmosferu i hrabre koncepte. Razumevanje ključnih reči u poslu: ton i atmosfera komunikacije, art direkcija i glavna poruka.

Sa Narandžastima je uvek bilo mnogo lepih trenutaka ali su meni najdraži oni kad su se rađala deca i kad smo kreativno pobeđivali veće od nas…

Nataša Radičević

Čini mi se da ni jedan trenutak u Oragne-u nije bio dosadan, uvek neka dinamika, gomila ljudi koja tokom celog dana prolazi kroz studio, upoznaješ neke divne ljude koje nisi ni pomislio da ćeš sresti, a ne da ćeš u Orange kuhinjici piti kafu sa njima. Čitava atmosfera je nekako posebna. Nema velikih i malih ljudi, niti velikih ni malih klijenata, svi su jednako važni, čini mi se da je to začin koji Orange čini drugačijim.

Jedno od najlepših iskustava je rad na kampanji Očistimo Srbiju, dokaz da se uz manji budžet i dobru sinergiju klijenta i agencije može napraviti odlična kampanja!

Mihaela Drakulović

Najviše pamtim neformalan, da kažem kul prisrup projektima i euforija koja nastupi kada stigne novi pič!

Nemanja Dragojlović

Divna atmosfera. Puno energije. Kreativna sloboda. Zabavni projekti. I pre svega neki sjajni ljudi, tada kolege, a danas prijatelji. Skoro 10 godina kasnije, sa osmehom se sećam dana u Orange-u.

Ivan Biliškov

Ne postoji samo jedan najdraži momenat koji sam poneo iz Orange-a, već čitav niz nekih izuzetnih trenutaka i ljudi sa kojima sam radio. Ali ako bih morao da izdvojim nešto što me je fasciniralo tokom svih godina je odnos prema nečijem privatnom životu. Toliko razumevanja i podrške u svim životnim problemima koji su me snalazili nisam našao ni u jednoj drugoj firmi u kojoj sam radio.

Ljubica Jerotijević

Najbolje pamtim drage, kreativne i dobronamrne ljude, a svako ko ima više od pet minuta iskustva u advertising-u zna koliko je to retko.

Mladen Vujović

Najviše pamtim energiju i iskrenu zajedničku težnju da se prave stvari koje će pomerati granice na trzištu. Ne postoji jedan momenat koji nosim više od ostalih u pamćenju. Pamtim osećaj. Fenomenalno je što tu grupu ljudi, tu organizaciju, pozivaju kompanije kada žele nešto “kreativno, ludo i otkačeno” što bi oni rekli. Legitimitet da se super zabaviš dok radiš svoj posao. Tako izlaze najbolje stvari.

Oseti Orange