Znate onu spasonosnu rečenicu “Bez brige, biće sve u redu.” U svakodnevno poslu je čujete retko, gotovo nikad.
Još kad je neko izgovori sa osmehom… I još kad vas neko uveri da je stvarno sve u redu…
Tako u najkraćem mogu da opišem saradnju Orange Studio-a i IAA Serbia. A radimo zajedno duže od 10 godina na najrazličitijim projektima.
Nebojša, Branka, Vesna, Peđa, Slobo – evo dobre prilike da vam se zahvalim u ime IAA!

Jelena IvanovićExecutive Director / IAA Serbian Chapter

Sa Nešom je kao sa najkreativnijim detetom: neobuzdana igra, bez granica, uvek u potrazi za novom stranom života; s Brankicom je kao s roditeljem: uvek pouzdano i solidno, promišljeno i s dobrim razlogom. Zajedno, odlično radi. Zajedno smo pomogli Crvenom Krstu Srbije da napravi jednu od svojih najvećih i najdužih kampanja u moderno doba, takodje zajedno sa brojnim poznatim sportistima i Olimpijcima, uskoro i sa poznatim javnim ličnostima. „Život u tvojim rukama“ ima za cilj da Srbiju obuči da spašava živote reanimacijom srca, ručnom masažom ili elektronskim defibrilatorom. Ti posteri su i beli i plavi i crveni… ali su i narandžasti.

Lazar DžamićPredavač, pisac, kreativni strateg

U saradnju sa Orange timom usli smo na velika vrata. Ruku pod ruku krenuli smo u avanturu koja je bila pravi roler koster, vožnja puna iznenađenja i uz podršku naših, sada mogu reći, Orange prijatelja ispunjena smehom i pozitivnim stavom.

Kada pomislim na našu saradnju, projuri bujica misli, ali da skratim, prve asocijacije na Orange su:
Tim profesionalaca, spremnih na razne izazove, uvek tu da podrže, posavetuju i često izvedu neizvodljivo. A stvar koju sam već znala, ali se kroz našu saradnju ukorenila, jeste :“ Uz osmeh je uvek lakše raditi !“.

Sve preporuke za naranžasti tim, sa njima je svaki posao avantura. Znajte da ste sigurni u Orange rukama.

eCommerce Association of SerbiaJelena Krnjajić, Project Manager & Program Coordinator

Orange studio – tim neustrašivih profesionalaca, spremnih za najveće izazove! Kreativni, maštoviti, brzi, inovativni, moderni. Ljubazni, emotivni, tolerantni, nasmejani, pozitivni.

U takvom okruženju zadovoljstvo je sarađivati sa njima u osmišljavanju različitih web i koncertnih kampanja Muzičke produkcije RTS. Zahvaljujući njima zazvučali smo u javnosti još snažnije i moćnije. Svojim sjajnim idejama učinili su da budemo jedinstveni, prepoznatljivi, vidljivi. Da budemo među liderima u promociji klasične, džez, narodne i dečje muzike.

Orange studio – sinonim za sugestivne ideje u koje u potpunosti verujemo. To je naš tim!

Muzička produkcija RTS

U Orange-u sam proveo jako kvalitetno vreme, u prijateljskoj atmosferi, radeći na velikim projektima i sa isto tako velikim klijentima. Kvalitetni međuljudski odnosi su mi pomogli da „iznesem“ najkomplikovanije projekte. Tako da je život u Orange-u dobar, samo moraš da budeš slobodan i hrabar.

Dragan Stokić

Orange profesionalni tim okupljen oko Nebojše Babića i Branke Jovanović čine jaki i neustrašivi individualci, dokazani veterni i mladi talenti koji ne prestaju da me iznenađuju svojom agilnošću, inovativnošću i odnosom prema poslu. Orange je moj lični izabrani strateški partner u razvoju biznisa, a gotovo da ne mogu da zamislim domaći love-brend u čijem rastu nije direktno učestvovao kreativni tim najvoljenije agencije na ovim prostorima. Zahvalna sam im na privilegiji da svakodnevno svedočim njihovim neverovatnim transformacijama.

Tanja BogdanovOsnivač i Generalni direktor / Destination Managament Company

Dragi moji pomorandžasti drugari, sačekao sam poslednji trenutak da se formalno pozdravim sa svima.
Za ove dve godine, moj život se značajno promenio. Slobodno i bez preterivanja mogu reći na bolje. Svemu tome ste kumovali direktno vi, od kojih sam imao stalnu podršku, puno razumevanja i bezrezervnu ljubav. Na poslovnom planu sam dosta sazreo i naučio. Sa umetnošću sam se još jače zagrlio. Kao čovek sam se duhom oslobodio… Nadam se da sam barem malo uspeo da vratim ukazano poverenje. Hvala vam drugari za sve divne trenutke.

Srce je moje narandžasto!!! ?

Nikola Krivokapić

Ne postoji samo jedan najdraži momenat koji sam poneo iz Orange-a, već čitav niz nekih izuzetnih trenutaka i ljudi sa kojima sam radio. Ali ako bih morao da izdvojim nešto što me je fasciniralo tokom svih godina je odnos prema nečijem privatnom životu. Toliko razumevanja i podrške u svim životnim problemima koji su me snalazili nisam našao ni u jednoj drugoj firmi u kojoj sam radio.

Ivan Biliškov

Kampanja za partnerstvo KSS i UNICEF-a je najsvežije iskustvo. Za kratak rok, zajednička vizija i posvećenost vrednostima koje nose ove dve organizacije dobile su kreativno rešenje i mobilizaciju dobrih partnera.

Mnogo je lepih uspomena i dobrih rezultata tokom prethodnih 20-tak godine saradnje.

Nakon dosta godina saradnje na različitim projektima, nema puno iznenađenja – Orange Studio je pouzdan partner.

Vesna SavićUNICEF

Koje vam je bilo najlepše iskustvo sa nama?
Zajednička putovanja sa smislom i svrhom, gde se najbolje i uči i gde se na poseban način kreira odnos agencija – klijent.

Zasto bi preporučili naše usluge drugome?
Zato što Orange radi srcem, a to je prava retkost! Zato što sam bila svedok da je Orange dao vizuelni pečat brendovima, koji je bio toliko snažan, da je godinama ostao znak prepoznatljivosti tih istih brendova!

Šta vas je sa našim poslom najviše iznenadilo?
Posvećenost najsitnijem detalju, koji nekada znače i više od naizgled krupnih pomeranja!

Jelena Petrović ZvekićLegend ex Marketing Manager