Kampanja za partnerstvo KSS i UNICEF-a je najsvežije iskustvo. Za kratak rok, zajednička vizija i posvećenost vrednostima koje nose ove dve organizacije dobile su kreativno rešenje i mobilizaciju dobrih partnera.

Mnogo je lepih uspomena i dobrih rezultata tokom prethodnih 20-tak godine saradnje.

Nakon dosta godina saradnje na različitim projektima, nema puno iznenađenja – Orange Studio je pouzdan partner.

Vesna SavićUNICEF

Koje vam je bilo najlepše iskustvo sa nama?
Zajednička putovanja sa smislom i svrhom, gde se najbolje i uči i gde se na poseban način kreira odnos agencija – klijent.

Zasto bi preporučili naše usluge drugome?
Zato što Orange radi srcem, a to je prava retkost! Zato što sam bila svedok da je Orange dao vizuelni pečat brendovima, koji je bio toliko snažan, da je godinama ostao znak prepoznatljivosti tih istih brendova!

Šta vas je sa našim poslom najviše iznenadilo?
Posvećenost najsitnijem detalju, koji nekada znače i više od naizgled krupnih pomeranja!

Jelena Petrović ZvekićLegend ex Marketing Manager

Najlepše iskustvo sa Brankom i Nebojšom je njihov pozitivan duh kojim vas “zaraze” bez obzira sa kakvim teretom dođete kod njih. Toliko divnih emocija unose u sve što rade da je svaki susret sa njima čaroban.

Topla preporuka za svakog ko je spreman da svoj brend prepusti na brigu ekipi profesionalnih, kreativnih i časnih ljudi. Važno je i kakvi ljudi stoje iza uspeha vašeg brenda.

Iznenađena sam koliko ideja može da izrodi neko i posle toliko godina rada a da i dalje ostane originalan i svež a da ujedno prati i ono što, donekle, tržište i savremeni adverajzing milje traži.

Sanja PešićCEO / Alma Quattro

Nije lako izdvojiti najlepše iskustvo, zato što je svako iskustvo u radu sa Orange Studijom lepo i kreativo putovanje ka finalnom cilju da svakom aktivošću iznenadimo i oduševimo potrošače Gorkog Lista, odnosno prevaziđemo njihova očekivanja. Preduslov za to je, naravno, odlično poznavanje brenda, tržišnih prilika, praćenje inovacija, kreativnost, otvorenost da se saslušaju i uvaže želje klijenta, ali i doslednost u odbrani profesionalnog mišljenја i stava.

Saradjujući sa Orange Studijom kreirali smo jedinstvene događaje, inovativna rešenja pakovanja, reimenovali proizvod, predstavljali se na ino-sajmovima…i pri tome, radeći uživali, jer smo u članovima Orange studija stekli prijatelje, koji su zajedno sa nama živeli život našeg brenda, udahnjivali mu kroz vreme novu energiju, emociju i učvršćavali vezu sa našim potrošačima. Hvala na tome narandžastom studiju.

Snežana MišićGorki List Brand Manager

U poslednjoj deceniji sam imao privilegiju i zadovoljstvo da kao profesionalni manager ili u ulozi principala sarađujem sa Orange Studijom.

Ekipa okupljena oko Branke Jovanović kao kreativnog lidera se dokazala u “start up” ulogama, kao i repozicioniranju postojećih brendova.

Njihovi mozgovi rade “out of box”, prateći današnje trendove u svakom pogledu, osluškujući potrebe tržišta i potrošača.

Referenca Orange Studio u razvoju i pozicioniranju danas regionalno vodećih brendova u svojim kategorijama je sama preporuka za sve one koji žele da idu daleko sa svojim brendom.

Branislav LičinaCEO Alpina Drink

Najlepše iskustvo u radu sa Orange-om je rad na dizajnu poklon dirke za donatore klavira, radionice sa zaposlenima u kreiranju novog sajta i prezentacija i istraživanje na temu Marketing strategije za privlačenje publike klasične muzike. Njihove usluge bih preporučila zato što su drugačiji, strpljivi, otvoreni i spremni da uvaže sve okolnosti i stvore proizvod koji je rezultat komunikacije sa timom. A svaki ostvareni projekat živi, inicra nove ideje, projekte i daje nove rezultate.

Oni daju dodatnu vrednost, koja se meri verovanjem u ono što rade i stvaraju.

Jasna DimitrijevićUpravnica Kolarčeve zadužbine

Tim kreativnih i strateških mozgova na jednom mestu – Orange Studio. Na prvom mestu Branka Jovanović, koja svojom energijom inspiriše i podstiče druge da uvek budu bolji, rade na sebi i pobeđuju svaki izazov. Biti lider na FMCG tražišu je lako samo uz Brankin tim, koji ona pažljivo bira, gradi i oblikuje za svoje klijente i njihove brendove.

Ono sto je najvrednije kod Orange Studio ekipe je da su tu ne samo kada si lider i sve ide glatko, već i kada je najteže i kada se boriš za svaki procentni poen tržišta, ulaze u ring zajedno sa tobom, sa brendom i šibaju se kao pravi ortaci, nikada ne izdaju!

Kratko i jasno – samo ljubav, samo slobodno & hrabro.

Guarana
Milena MarkovićGuarana Brand Manager