All timeline stories.

BAKE O´CLOCK

Fantastična četvorka je stigla! Zaboravite na duge pripreme obroka i nered u kuhinji – stigao je Bake o´Clock. U ponudi se nalaze četiri smeše za brze i zdrave obroke, za koje je potrebno od 5 do 30 minuta pripreme. Sa ponosom iz naše kreativne Orange kuhinje vam predstavljamo kuhinjske superheroje. U procesu kreiranja brenda, od njegovog total identiteta do komunikacije, smo uživali u radu ali i u ukusnim zalogajima. Saradnja za poželeti, uživamo svim čulima.

PLAN B FONDACIJA

Cilj Plan B Fondacije koja je postala naš poslovni partener i sa kojom delimo zajedničke interese je poboljšanje kvaliteta života muzičara i dobrobiti društva. Ideja vodilja nam je da svojim marketinškim znanjem i umećem afirmišemo Plan B i motivišemo što veći broj ljudi, bilo da su pojedinci ili kompanije, da se priključe fondaciji i pomognu u podršci umetnicima koji su se našli u teškim životnim situacijama. Priključite se i vi i donirajte na planbdonate.com jer ZAJEDNO možemo mnogo više!

JUGOSLOVENSKO DRAMSKO POZORIŠTE

Sa neizmernim zadovoljstvom ali i čašću već dve godine uživamo kreirajući promotivne materijale za predstave ovog pozorišta. Jugoslovensko dramsko pozorište postoji od 1947. godine kao reprezentativno pozorište nadnacionalnog karaktera te je naša odgovornost time još veća. Klasika na nov način, domaća i strana, savremeni prekretnički komadi, a uvek i na prvom mestu domaći tekstovi su stubovi na kojima, u skladu sa sopstvenom tradicijom, počiva visoka zgrada duha, stila i ukusa zvana JDP. Prisustvujemo procesu stvaranja predstava od samog početka, preko proba, do premijere. Beležimo svaki trenutak kroz fotografije koje koristimo kao osnovno vizuelno sredstvo za billboarde i sve prateće programe.

E-commerce asocijacija Srbije

Cilj prvog HotSpotAwards-a u kome smo aktivno učestvovali je bio da mapira tržište i podigne standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove. E-commerce asocijacija Srbije je organizovala dodelu nagrada za najuspešnije kompanije na polju elektronske trgovine u regionu. U okviru tri kategorije dodeljene su 21 nagrade najuspešnijim firmama u različitim oblastima, a nagradu Šampiona je odnela kompanija Wolt. Naš ekspertski Web tim nastavlja i ove godine tradicionalno sa promocijom online trgovine u Srbiji koja svakim danom značajno napreduje.

Crveni krst Srbije

U saradnji sa Olipijskim komitetom Srbije i Ministarstvom zdravlja, za Crveni krst Srbije, kreirali smo kampanju pod nazivom „Život u tvojim rukama“. Kampanja ima za cilj da edukuje građane kako da reaguju u trenucima naglog zastoja srca jer su, kada srce stane, prvi minuti dragoceni i spasavaju život. Izvođenjem mera oživljavanja „kupujemo dragoceno vreme“ do dolaska medicinske službe, jer samo čekanje na hitnu pomoć i lekara bez adekvatne pomoći moće dovesti do smrtnog ishoda. Promoteri kampanje su naši istaknuti sportisti sa kojima smo radili i foto i video snimanje za potrebe kampanje.

HOTEL GRAND KOPAONIK

Start zimske sezone za nas je bio vrlo inspirativan i izazovan jer smo se našli u društvu najboljih. Prema art direkciji naših dragih prijatelja i partnera Coba&Associates radili smo na razvoju novog web sajta za MK Resort i njihov luksuzni hotel „Grand Kopaonik“ koji je povodom 40 godina postojanja potpuno renoviran i redizajniran. Tradicija je inovirana, dizajniran je novi brend GRAND. Naš digitalni tim je bio zadužen za kompleksno programiranje web sajta, SEO optimizaciju za pozicioniranje na pretraživačima, osvežavanje booking sistema, tehničku podršku kao i redovno ažuriranje sadržaja.

Vinarija Kozlović

Da nazdravimo početku Nove 2022. godine sa željom da nam se razbistre misli i da uživamo svim čulima. Tome će umnogome doprineti naš novi partner za ovu godinu – Vinarija Kozlović. Kozlović je vinarija, vino, proizvod, brend, doživljaj, porodično ime, a sve to predstavlja kvalitet, skup vrednosti i profesionalizam, spoj tradicije i inovacije, iskustvo i emociju. Orange će vam doneti magični duh Istre jer smo zaduženi za strateško pozicioniranje ovog poznatog hrvatskog brenda na našem tržištu, njegov nastup na društvenim mrežama i Google oglašavanje. Vina možete poručiti putem mobilne aplikacije www.winedropclub.com.

SREDNJA ZEMLJA

Za kraj godine od nas: spoj lepog i korisnog. Za našeg dobrog prijatelja i vrsnog umetnika Zorana Velimanovića smo dizajnirali i kompletno uredili njegovu prvu retrospektivnu knjigu pod nazivom „Objekti“ koju prati billboard kampanja sa najavom promocije. Rad na ovom projektu je obeležila sjajna atmosfera sa velikim entuzijazazmom i kreativnom energijom.

LULU

Pravo slatko osveženje nam dolazi iz naših Lulu Pekara. Voćne, čokoladne, hrskave, kremaste i raskošne poslastice mame osmeh na lice. Reči su suvišne da opišu magiju koju svaki Lulu proizvod krije u sebi. Uživali smo svim čulima u kreiranju nove kampanje, a bogami članovi našeg kreativnog tima su i bukvalno uživali. Sve smo smazali 🙂

Don Don

Za našeg dugogodišnjeg klijenta Don Don i njihov brend Tvojih 5 minuta smo kreirali integrisanu kampanju (ATL, BTL, Digital) za novi proizvod Burgeri i Hot Dog. Uz soft zemičke visokog kvaliteta je jednostavno da napravite svoj omiljeni burger. Sada imate sjajan povod za provod sa prijateljima ili svojom porodicom. Uživajte u društvu i dobrim ukusima.