All timeline stories.

GRAND KOPAONIK

Start zimske sezone za nas je bio vrlo inspirativan i izazovan jer smo se našli u društvu najboljih. Prema art direkciji naših dragih prijatelja i partnera Coba&Associates radili smo na razvoju novog web sajta za MK Resort i njihov luksuzni hotel „Grand Kopaonik“ koji je povodom 40 godina postojanja potpuno renoviran i redizajniran. Tradicija je inovirana, dizajniran je novi brend GRAND. Naš digitalni tim je bio zadužen za kompleksno programiranje web sajta, SEO optimizaciju za pozicioniranje na pretraživačima, osvežavanje booking sistema, tehničku podršku kao i redovno ažuriranje sadržaja.

Vinarija Kozlović

Da nazdravimo početku Nove 2022. godine sa željom da nam se razbistre misli i da uživamo svim čulima. Tome će umnogome doprineti naš novi partner za ovu godinu – Vinarija Kozlović. Kozlović je vinarija, vino, proizvod, brend, doživljaj, porodično ime, a sve to predstavlja kvalitet, skup vrednosti i profesionalizam, spoj tradicije i inovacije, iskustvo i emociju. Orange će vam doneti magični duh Istre jer smo zaduženi za strateško pozicioniranje ovog poznatog hrvatskog brenda na našem tržištu, njegov nastup na društvenim mrežama i Google oglašavanje. Vina možete poručiti putem mobilne aplikacije www.winedropclub.com.

VELIMANOVIĆ

Za kraj godine od nas: spoj lepog i korisnog. Za našeg dobrog prijatelja i vrsnog umetnika Zorana Velimanovića smo dizajnirali i kompletno uredili njegovu prvu retrospektivnu knjigu pod nazivom „Objekti“ koju prati billboard kampanja sa najavom promocije. Rad na ovom projektu je obeležila sjajna atmosfera sa velikim entuzijazazmom i kreativnom energijom.

LULU PEKARE

Pravo slatko osveženje nam dolazi iz naših Lulu Pekara. Voćne, čokoladne, hrskave, kremaste i raskošne poslastice mame osmeh na lice. Reči su suvišne da opišu magiju koju svaki Lulu proizvod krije u sebi. Uživali smo svim čulima u kreiranju nove kampanje, a bogami članovi našeg kreativnog tima su i bukvalno uživali. Sve smo smazali 🙂

Don Don

Za našeg dugogodišnjeg klijenta Don Don i njihov brend Tvojih 5 minuta smo kreirali integrisanu kampanju (ATL, BTL, Digital) za novi proizvod Burgeri i Hot Dog. Uz soft zemičke visokog kvaliteta je jednostavno da napravite svoj omiljeni burger. Sada imate sjajan povod za provod sa prijateljima ili svojom porodicom. Uživajte u društvu i dobrim ukusima.

Lalošević

Kao rezultat 20-to godišnjeg rada u oblasti antiejdžinga dr Jasmine Lalošević, uspešno su se razvile specijalistička medicinska praksa Regenerativna medicina dr Lalošević, estetski centar Aestheticmed Lalošević i Aestheticmed d.o.o. registrovani zastupnik renomirane francuske laboratorije REVITACARE za mezoterapijske koktele i regenerativne hijaluronske filere REVITAFILL Xtra. Ovogodišnja kampanja koju smo kreirali imala je za cilj da obeleži godišnjicu uspešnog poslovanja estetskog centra.

AcademIAA

AcademIAA je edukativni program vođen od strane istinskih lidera iz sveta marketinga i biznisa. Namenjena je studentima, mladim „marketarima“ ali i preduzetnicima sa do pet godina iskustva u struci. Postoji šest različitih modula: biznis, kreativa, mediji, digital, inovacije, istraživanje i analitika. Naš kreativni tim je dobio priliku da kreira vizuelni identitet kao i kompletnu kampanju.

FK Crvena Zvezda

„Zvezda je život, sve ostalo su sitnice“ je kampanja kojom je kerativni tim Orange Studija na neobičan i nesvakidašnji način počeo sa promocijom i najavom utakmica Fudbalskog kluba Crvena Zvezda. Prva gerilska kampanja se sastojala od stikera i stensila kojom je oblepljen i iscrtan skoro ceo grad ali je fokus naravno bio na krugu dvojke. Volume 2 je obuhvatio izradu simulacije saobraćajnih znakova koji su postavljani na najprometnije raskrsnice i upućivale javnost da „Zvezda igra“ i „Ajmo svi na Marakanu“. Celu kampanju je zabeležila TV Zvezda i montirala video klipove koji su šerovani na svim društvenim mrežama i zabeležili veliki…

Sokoj

Veliko zadovoljstvo celog tima Orange studija bio je rad na projektu idejnog rešenja, preloma i štampanja Monografije posvećenoj sedamdesetogodišnjici Sokoja. Monografija prati transformaciju ove organizacije od njenog osnivanja 1950. godine kao Saveza kompozitora Jugoslavije (SAKOJ), do današnje Organizacije muzičkih autora Srbije, a i osvetljava kulturni milje u kojem je SOKOJ postojao i do danas opstao.

ZEPTER

Našu naradžastu porodicu smo uvećali za još jednog važnog člana. Dobrodošao Zepter International. Naš kreativni tim je zadužen za idejni koncept, grafičko oblikovanje i promociju proizvoda poput Bioptron, Hyperlight Eyewear, TAS 100 – Therapy Air Smart, kao i liniju parfema Luxory Overdose. Zadovoljstvo je biti deo Zepter sveta.