All timeline stories.

INSIGNITUS GOLD

Uplovismo i mi u zlatno doba 🙂 Insignitus je kompanija koja spada u red najozbiljnijih poslovnih partnera i trgovaca investicionim zlatom i plemenitim metalima, i kao takva postavlja visoke standarde u ovom segmentu poslovanja i postaje sinonim za stručnost, profesionalnost, pouzdanost i poverenje. U ponudi se nalazi čuveni Osmijum, najređi plemeniti metal i najređi neradioaktivni elemenat od svih elemenata. Dostupan je u vidu nakita ili kao investicioni metal. Komunikacija koju smo kreirali bazirana je na konceptu UMetnosti kao Umetnosti investiranja.

FINSPOT

Početak godine doneo nam veliko zadovoljstvo da radimo sa timom vrsnih softverskih inžinjera, mladih ljudi koji su napravili prvi srpski digitalni token i plasirali na tržište platformu za digitalno investiranje oobrenu od strane Ministarstva finansija I prapoznatu od strane Evropske banke za obnovu I razvoj. Promotivna kampanja pod nazivom “Tokenizacija” uspešno je podržala njihove poslovne aktivnosti, predstavljajući ih javnosti preko adekvatnih medija, a dobar odabir komunikacionih kanala omogućio im dalji uspeh u poslovanju.

NARODNO POZORIŠTE

Ima li šta zanosnije i kreativnije nego preuzeti kompletnu art direkciju kalendara za 2023. godinu nad baletskim ansamblom Narodnog pozorišta. Još jedno čudesno delo našeg Nebojše Babića. Ogromna čast, zadovoljstvo ali i odgovornost. Idemo u susret Novoj godini sa lakoćom pokreta, lepotom zanosa i dodirom dasaka koje život znače. Ogromno hvala Narodnom pozorištu i kompletnom baletskom ansamblu koji su bili spremni da izađu iz svoje zone komfora i dočaraju nam jedan potpuno novi svet.

VEKOL DMC

Kraj godine je za sve nas veliki finiš koji često završavamo kreirajući kalendare za narednu godinu. Ovog puta sve se spojilo u jednom: dragi prijatelji kao klijenti, zabavna atmosfera na fotografisanju kao neka vrsta teambuliding-a za najvažnije hotele u gradu i na kraju, prefinjen minimalistički dizajn. Naš Vekol DMC je više od klijenta, oni nam nisu samo poslovni partneri nego prijatelji za ceo život. I zato u Novoj 2023. očekujte od nas zajedno mnogo novih kreativnih zajedničkih projekata. Nazdravimo novim poduhvatima koji su pred nama!

BELGRADE FASHION WEEK

Beogradska nedelja mode je, prvi projekat ove vrste u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi, i organizuje se dva puta godišnje već dvadeset pet godina. S obzirom da okuplja najznačajnije srpske dizajnere i modne kompanije, renomirane inostrane brendove na domaćem tržištu, talentovane mlade dizajnere, studente modnog dizajna, zanimljive međunarodne modne kreatore, kao i brojne domaće i strane medije, smatra se jednom od vodećih modnih događaja u regionu. Jubilarni 50. Loreal Fashion Week je ove godine trajao čitavih mesec dana a mi smo imali zadovoljstvo da se brinemo o vizuelnom identitetu cele manifestacije i svih pratećih programa. Bili smo deo kompleksne organizacije i…

RAMBO AMADEUS

Kakav je ovo bio rolerkoster razmene energije, ideja i lucidnosti. Za novi Rambov spot „Pod rotacijom“ naš Nebojša Babić potpisuje režiju i kameru. Kada se spoje dva genijalca, u najmanju ruku, zabava je zagarantovana. A mi narandžasti smo „plakali od smeha“.

VICTUS PROTEIN BAR

Potpuno novi supermoćni proteinski barovi brenda Victus koji kreću da osvajaju tržište. Imali smo čast da učestvujemo u kompletnom procesu radjanja ovog brenda, od same ideje do realizacije total identiteta i komunikacije. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo sledeći nivo Victus barova bez dodatog šećera. Zdravi, snažni i preukusni.

BAKE O´CLOCK

Fantastična četvorka je stigla! Zaboravite na duge pripreme obroka i nered u kuhinji – stigao je Bake o´Clock. U ponudi se nalaze četiri smeše za brze i zdrave obroke, za koje je potrebno od 5 do 30 minuta pripreme. Sa ponosom iz naše kreativne Orange kuhinje vam predstavljamo kuhinjske superheroje. U procesu kreiranja brenda, od njegovog total identiteta do komunikacije, smo uživali u radu ali i u ukusnim zalogajima. Saradnja za poželeti, uživamo svim čulima.

STAMEVSKI

Sve naše proslave su slađe uz Stamevski torte i kolače! Imamo priliku da budemo deo vodeće kompanije u poslastičartsvu, da zajedno sa porodicom i tradicijom dugom više od 65 godina svakodnevno i dalje rastemo, stvaramo i kreiramo slatka i neodoljiva zadovoljstva. Vrednosti koje su sinonim ovog tradicionalnog brenda, pored vernosti najkvalitetnijim sastojcima i ručnom radu, jesu posvećenost i ljubav, gde smo se i mi prepoznali. Aktivno učestvujemo u svim procesima marketinških nastupa brenda koji osvaja nova tržišta u regionu i Evropi. Ponosni smo što smo parče slatke Stamevski priče.

PLAN B FONDACIJA

Cilj Plan B Fondacije koja je postala naš poslovni partener i sa kojom delimo zajedničke interese je poboljšanje kvaliteta života muzičara i dobrobiti društva. Ideja vodilja nam je da svojim marketinškim znanjem i umećem afirmišemo Plan B i motivišemo što veći broj ljudi, bilo da su pojedinci ili kompanije, da se priključe fondaciji i pomognu u podršci umetnicima koji su se našli u teškim životnim situacijama. Priključite se i vi i donirajte na planbdonate.com jer ZAJEDNO možemo mnogo više!