All timeline stories.

BEOGRADSKI SINDIKAT

Ogroman respect smo dobili ukazanom prilikom da kreiramo total look kampanju za naš kultni hip hop bend Beogradski sindikat povodom 25 godina njihovog postojanja. Sindikat često ukazuje na različite probleme u našem društvu. Profilisani su kao veoma angažovan sastav, sa oštrim političkim stavovima i jakom rodoljubivom notom u svojim pesmama. Time je za nas izazov bio veći i veoma smo ponosni što smo dali svoj kreativan doprinos ovom važnom projektu.

RED BULL HALF COURT

Red Bull Half Court svetsko veliko finale održalo se na Kalemegdanu u Beogradu, u Srbiji – zemlji sa bogatom košarkaškom kulturom, zemlji koja je iznedrila mnoge legendarne asove. Nacionalni pobednici sa pet kontinenata i iz 25 zemalja okupili su se u septembru 2023. na Svetskom finalu, gde su se takmičili za svetske kraljeve „street“ igre 3×3! Imali smo veliki kreativni izazov da budemo deo ekipe zadužene za total vizuelni identitet i kompletan brending ovog spektakularnog događaja.

RILASTIL

Za vrhunsku dermatološku kozmetičku kuću razvili smo kompleksan web site koji obuhvata nekoliko posebnih linija nege kože lica i tela. Osnovna vrednost i istorijski faktor koji leži u osnovi Rilastilovih smernica je kvalitet, a zagarantovan je trudom u stvaranju i formulisanju naučnih laboratorija i neprestanim istraživanjima. Pažljivo odabrani aktivni sastojci osiguravaju najbolji kvalitet, najveću kozmetičku ugodnost i visoke performanse. Inovativni aktivni sastojci, specifične formule, upotreba materijala za pakovanje dizajniranih da na najbolji način sačuvaju integritet formula, klinička ispitivanja i visokokvalitetna obrada – garantuju efikasnost Rilastil proizvoda.

ŽC MILICA & NOVARTIS

Zašto baš ja? – pitanje koje svako od nas postavi toliko puta u životu. Ali žene koje su pobedile rak dojke su na svom primeru dokazale i pokazale da je – Život čudo za koje se vredi boriti! Njihove autentične lične ispovesti imaju za cilj da osnaže sve žene da je rak dojke pobediv ako se dijagnostikuje na vreme. Za Ženski centar Milica i Novartis imali smo priliku da kreiramo novu integrisanu kampanju „Jača sam od (m)raka“ koja se sastojala od televizisjkih spotova, bilborda, kampanje na društvenim mrežama, testemonijala. Kampanja koja nas je sve emotivno dotakla i za koju se vredelo…

INSIGNITUS GOLD

Uplovismo i mi u zlatno doba 🙂 Insignitus je kompanija koja spada u red najozbiljnijih poslovnih partnera i trgovaca investicionim zlatom i plemenitim metalima, i kao takva postavlja visoke standarde u ovom segmentu poslovanja i postaje sinonim za stručnost, profesionalnost, pouzdanost i poverenje. U ponudi se nalazi čuveni Osmijum, najređi plemeniti metal i najređi neradioaktivni elemenat od svih elemenata. Dostupan je u vidu nakita ili kao investicioni metal. Komunikacija koju smo kreirali bazirana je na konceptu UMetnosti kao Umetnosti investiranja.

FINSPOT

Početak godine doneo nam veliko zadovoljstvo da radimo sa timom vrsnih softverskih inžinjera, mladih ljudi koji su napravili prvi srpski digitalni token i plasirali na tržište platformu za digitalno investiranje oobrenu od strane Ministarstva finansija I prapoznatu od strane Evropske banke za obnovu I razvoj. Promotivna kampanja pod nazivom “Tokenizacija” uspešno je podržala njihove poslovne aktivnosti, predstavljajući ih javnosti preko adekvatnih medija, a dobar odabir komunikacionih kanala omogućio im dalji uspeh u poslovanju.

NARODNO POZORIŠTE

Ima li šta zanosnije i kreativnije nego preuzeti kompletnu art direkciju kalendara za 2023. godinu nad baletskim ansamblom Narodnog pozorišta. Još jedno čudesno delo našeg Nebojše Babića. Ogromna čast, zadovoljstvo ali i odgovornost. Idemo u susret Novoj godini sa lakoćom pokreta, lepotom zanosa i dodirom dasaka koje život znače. Ogromno hvala Narodnom pozorištu i kompletnom baletskom ansamblu koji su bili spremni da izađu iz svoje zone komfora i dočaraju nam jedan potpuno novi svet.

VEKOL DMC

Kraj godine je za sve nas veliki finiš koji često završavamo kreirajući kalendare za narednu godinu. Ovog puta sve se spojilo u jednom: dragi prijatelji kao klijenti, zabavna atmosfera na fotografisanju kao neka vrsta teambuliding-a za najvažnije hotele u gradu i na kraju, prefinjen minimalistički dizajn. Naš Vekol DMC je više od klijenta, oni nam nisu samo poslovni partneri nego prijatelji za ceo život. I zato u Novoj 2023. očekujte od nas zajedno mnogo novih kreativnih zajedničkih projekata. Nazdravimo novim poduhvatima koji su pred nama!

BELGRADE FASHION WEEK

Beogradska nedelja mode je, prvi projekat ove vrste u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi, i organizuje se dva puta godišnje već dvadeset pet godina. S obzirom da okuplja najznačajnije srpske dizajnere i modne kompanije, renomirane inostrane brendove na domaćem tržištu, talentovane mlade dizajnere, studente modnog dizajna, zanimljive međunarodne modne kreatore, kao i brojne domaće i strane medije, smatra se jednom od vodećih modnih događaja u regionu. Jubilarni 50. Loreal Fashion Week je ove godine trajao čitavih mesec dana a mi smo imali zadovoljstvo da se brinemo o vizuelnom identitetu cele manifestacije i svih pratećih programa. Bili smo deo kompleksne organizacije i…

RAMBO AMADEUS

Kakav je ovo bio rolerkoster razmene energije, ideja i lucidnosti. Za novi Rambov spot „Pod rotacijom“ naš Nebojša Babić potpisuje režiju i kameru. Kada se spoje dva genijalca, u najmanju ruku, zabava je zagarantovana. A mi narandžasti smo „plakali od smeha“.